Курс граматики "Вступ до Лінгвокарти"
Середа, 17.10.2018, 05:36
| RSS
Уроки англійської мови з Іриною Опеченик
Головна Каталог статей
Меню сайту
Категорії розділу
Поради [11]
Ігри [4]
Граматичний і лексичиний мінімум для батьків [0]
Типові характеристики сприйняття дітьми світу [8]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Статті » На допомогу батькам » Поради

Англійські прислів'я, приказки, образні порівняння, ідіоми Стаття № 2 (з відповідями до статті № 1)


Увага! Якщо Ви не розумієте англійської граматику - це не Ваша вина! Вам просто її незрозуміло пояснюють. Ознайомся з Візуальною граматикою і перестань учити правила! Заповни форму нижче і отримай більш детальну інформацію на свою поштову скриньку.
We can say that an idiom is a number of words which, taken together, mean something different from the individual words of the idiom when they stand alone.

The meaning of some idioms can be guessed in a context, others cannot.


1. Life is not a bed of roses.
   a) Терпи душе, спасенна будеш.
   b) Життя прожити - не поле перейти.
   c) І найдовше життя - коротке.
   d) Сам живи й іншим не заважай.
2. Great deeds live.
   a) Як жив, так і помер.
   b) Добрі люди умирають, а діла їхні живуть.
   c) Сам живи й іншим не заважай.
   d) Той живе довго, хто живе правильно.
3. Penny and penny laid up will be many.
   a) Мала бджола, а більш за великого знає.
   b) З кожного по нитці - голому сорочка.
   c) З малої іскри великий вогонь буває.
   d) Копійка карбованець береже.
4. One swallow doesn't make a summer.
   a) Одною рукою в долоні не заплещеш.
   b) Одна ластівка літа не робить.
   c) Мала ріка береги ломить.
   d) Багато шуму, мало толку.
5. Fortune favours the brave.
   a) Як води боятися, то й не купатися.
   b) Ризик - благородна справа.
   c) Хто сміливий, той щасливий.
   d) Хто не має, той не губить.
6. A good name is better than riches.
   a) Добре ім"я - найбільше багатство.
   b) Ім"я украсти - гірше, ніж гроші.
   c) Честь чесні шляхи прокладає.
   d) Добру пораду дати можна, а добре ім"я - ні.
7. Good fame sleeps, bad fame creeps.
   a) Честь за гроші не купиш.
   b) Слово - не горобець, назад не вернеться.
   c) Як згубити добре ім"я, краще втратити життя.
   d) Добра слава лежить, а погана біжить.
8. Virtue is its own reward.
   a) Совість та честь дім бережуть.
   b) Хто чинить добро, той і має його.
   c) Яка совість - така й честь.
   d) Хто скромніший, той мудріший.
9. All doors are open to courtesy.
   a) Покора стіну пробиває.
   b) Слово чемне кожному приємне.
   c) Поклонитись - наперед згодитись.
   d) Перед ввічливістю всі двері відчинені.
10. No wisdom like silence.
   a) У розумної голови рот стулений.
   b) Що голова, то й розум.
   c) Розумний всьому дає лад.
   d) Нещастя розуму вчить.

Стаття № 1-відповіді: 1.b;2.b;3.b;4.a;5.c;6.a;7.d;8.b;9.d;10.c.
Категорія: Поради | Додав: Anne (05.04.2012)

Переглядів: 2421 | Коментарі: 0 | Теги: | Рейтинг: 4.0/2

Всього коментарів: 0



Пошук
Що необхідно, щоб вивчити
англійську мову



Мій досвід вивчення
англійської мови


Як вивчити англійську мову
за допомогою моделювання

Copyright MyCorp © IrishkaStar
Яндекс.Метрика
Створити безкоштовний сайт на uCoz